Waarom willen we beveiligen?

Een simpele vraag; we willen dat onze bezittingen veilig zijn en dat we zelf ongestoord kunnen genieten van onze woning en of dierenverblijf zonder indringers!

Dit beveiligen kan op verschillende manieren gebeuren. Het meest toegepaste is de object beveiliging waarbij we ramen, deuren en ruimtes beveiligen doormiddel van raam en deurcontacten en we maken gebruik van camera’s.

Als dealer van ELRO zijn wij trots om deze beveiligingssystemen te kunnen plaatsen voor een betaalbare prijs en daarbij de service te kunnen leveren die u ervan verwacht. Wij van GreenBird-Systems staan voor 100% achter de producten, kwaliteit en service van ELRO beveiliging en camera systemen.

GreenBird-Systems installeert deze systemen binnen een dag. We leveren het uiteraard werkend op en u kunt 24/7 bij ons terecht voor vragen en of service verzoeken. Indien u er zelf niet uit komt ook samen met ons niet dan komen we gewoon bij u langs om het e.e.a. in orde te maken. Service staat bij ons in een hoog vaandel.

De ELRO home+ alarmsystemen zijn van zeer goede kwaliteit en goed betaalbaar. Hierdoor is de drempel erg laag om over te gaan naar een alarm systeem voor uw dierenverblijf of uw woning. Het AS90S systeem is uit te breiden met zeer veel verschillende componenten en met maximaal 4 bewakingscamera’s.

Camera beveiliging

Camera’s zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Eigenlijk jammer dat we ze nodig hebben, dat zegt wat over het tijdperk waarin we nu leven.

Maar het is ook goed dat ze er zijn om onze objecten goed in de gaten te kunnen houden. Camera’s hebben altijd een afschrikkende werking en leggen de beelden goed vast.

ELRO heeft verschillende versies aan beveiliging camera’s. De voornaamste twee zijn de CZ60 en de CZ30. De laatste heeft alleen zwart/wit beeld bij nacht en kleur overdag. De CZ60 heeft zowel overdag als in de nacht kleur beeld. en deze heeft een resolutie van 1080P HD en de CZ30 heeft 750P HD.

Rookmelders

Bij beveiliging houd het niet op bij een object en camerabeveiliging. Rookmelders horen ook bij het hoofdstuk beveiliging.

Per 1 januari 2022 zijn rookmelders verplicht in zowel woningen als in dierenverblijven. U doet het niet alleen voor de regelgeving maar meer voor uw dieren en uw gezinsleden.

De rookmelders van ELRO zijn naast hun betrouwbaarheid ook nog eens goed betaalbaar. Er zijn verschillende uitvoeringen denk aan met of zonder batterij, op 230V, koppelbaar of niet, en ga zo maar door. GreenBird-Systems plaatst ze allemaal maar kan ze ook los leveren voor een zeer scherpe prijs.