Luchtfilter KA520L & XL€210,- incl. btw
Voorfilter KS520L & XL€75,- incl. btw
Luchtfilters KA520XXL Evo€410,- incl. btw
Voorfilters KS520XXL Evo€135,- incl. btw
Transportsysteem KA luchtreinigers€75,- incl. btw

De filters van de KAMPMANN KA520 serie luchtreinigers zijn van uitermate hoge kwaliteit. De filters gaan erg lang mee en zijn schoon te blazen of te stofzuigen. De filters zijn zeer zorgvuldig gemaakt en met grote precisie afgewerkt en toch zijn ze goed betaalbaar.

Filters voor de KA520L & XL

Het luchtfilter van klasse H14 in de luchtreiniger KA-520 garandeert een efficiënte verwijdering van 99,995 % van alle in de lucht aanwezige fijnstoffen en vermindert de verspreiding van partikels en organismen zoals virussen en bacteriën.

Het voorfilter in de KA-520 L en XL is de perfecte combinatie met ons HEPA-filter, zorgt voor de verwijdering van grove stoffen, beschermt het hoofdfilter en leidt tot een hogere efficiënte.

Filters voor de KA520XXL Evo

De luchtfilters van klasse H14 in de luchtreiniger KA-520 XXL EVO garanderen een efficiënte verwijdering van 99,995 % van alle in de lucht aanwezige fijnstoffen en verminderen de verspreiding van partikels en organismen zoals virussen en bacteriën.

De voorfilters in de KA-520 XXL EVO vormen de perfecte combinatie met ons HEPA-filter, zorgen voor de verwijdering van grove stoffen, beschermen het hoofdfilter en leiden tot een hogere efficiëntie.

Transportsysteem voor de KA serie luchtreinigers

De wielen worden, zowel bij staande als liggende apparaten, onder de luchtreiniger vastgelijmd. Daarvoor zijn zeer sterke plakstroken al vooraf op de rolwagen aangebracht. Daardoor wordt de luchtreiniger zeer mobiel en kan binnen de opstelruimte of naar andere ruimtes worden verplaatst.