ArtikelnummerOmschrijvingPrijs
LED-03-24CG-A-61CMLED ARMATUUR KROMSNAVELS 61CM€65,- incl. btw
LED-03-18CG-A-46CMLED ARMATUUR KROMSNAVELS 46CM€60,- incl. btw
LED-03-10CG-A-26CMLED ARMATUUR KROMSNAVELS 26CM€55,- incl. btw
LED-03-24-A-61CMLED ARMATUUR OVERIGE VOGELS 61CM
(Zeer geschikt voor het kweekverblijf algemeen)
€53,- incl. btw
LED-03-18-A-46CMLED ARMATUUR OVERIGE VOGELS 46CM€47,- incl. btw
LED-03-10-A-26CMLED ARMATUUR OVERIGE VOGELS 26CM€43,- incl. btw

M&M Cage-Lights zijn zeer robuuste LED verlichting armaturen geschikt voor alle soorten zaadeters, fruiteters en vruchteneters alsmede overige diersoorten die in kooien en of vluchten worden gehouden of gekweekt.

De LED verlichting armaturen zijn zorgvuldig en duurzaam vervaardigt. Ze hebben een robuuste aluminium basis en hoogwaardige kunststof afwerking. De bekabeling is zeer stevig en van goede kwaliteit. De LED verlichting armaturen laten zich makkelijk monteren in verschillende posities, binnen of zelfs buiten de kooi. De verlichting is eenvoudig door te koppelen met de verschillende snoer accessoires naar keuze afhankelijk van de opstelling natuurlijk.

De LED verlichting armaturen werken op een spanning van 12V en ze zijn dimbaar van 0-100%. De LED verlichting heeft een CRI van 96 en dat is nagenoeg gelijk aan het daglicht spectrum. De LED verlichting armaturen zijn te dimmen met elke LED dimmer geschikt voor 12V verlichting. Let wel even op de wattages per kanaal indien de LED dimmer meerdere kanalen heeft.

M&M Cage-Light LED verlichting voor kromsnavels.

De LED verlichting armaturen voor kromsnavels zijn uniek in Nederland! Ze zijn gemaakt van een zeer robuust aluminium als basis en afgewerkt met een hoogwaardig kunststof. Daar bovenop zit een robuust gaas van RVS en het voeding snoer is met een zeer stevige RVS spiraal omhult. Beste kromsnavel die dat kapot maakt!

Door de stevige RVS gaas constructie wordt het gevoelige binnenwerk van het LED armatuur beschermd. Het is beschermd tegen alle kromsnavels behalve de Hyacint Ara! Het armatuur kan in of aan de buitenkant van de kooi worden gemonteerd. Hiervoor zijn speciale montage beugels beschikbaar.

Aan elk LED verlichting armatuur zit een 2 meter lang aansluitsnoer wat je heel flexibel maat om hem in de kooi of vlucht te kunnen plaatsen, en er zit een adapter bij. De verlichting heeft een CRI van 96 wat heel erg hoog is en nagenoeg het complete daglicht spectrum behelst.

De opzet van de LED’s en de vorm van de behuizing maakt het dat het licht netjes verwaterd wordt in de kooi of vlucht. Hierdoor krijg je geen “HotSpot” (grote geconcentreerde lichtbundel) zoals ze wel eens zeggen. Dit is wel zo prettig voor de vogels.

De LED verlichting armaturen zijn er in drie verschillende maten, 26cm, 46cm en 61cm. Aan alle armaturen zit de zelfde lengte aansluitsnoer maar wel een passende adapter.

Montage mogelijkheden

Zoals in het filmpje reeds te zien is kan het LED verlichting armatuur op verschillende wijzen worden gemonteerd. Het meest is het wel geschikt voor montage in een traliekooi/vlucht of glaskooi/vlucht. Dit omdat de stevigste montage wijze, de RVS beugels, ergens doorheen moeten worden gedaan. Ook in een ruime broedkooi kan het natuurlijk met de kuststof clips die je tegen de bovenkant aan kunt schroeven.

De inhoud van elke verpakking is uiteraard het LED verlichting armatuur met aansluitsnoer, de adapter en dubbele stekker.

Bovenstaande verpakkingsinhoud is handig bij het gebruik van een of twee lampen maar indien er meer achter elkaar worden geschakeld dan is dat niet handig om bij elke verpakking een adapter te hebben die je dan over houd. Hier wordt door de leverancier aan gewerkt zodat we het duurzaam en efficient kunnen verkopen en verpakken.

Verkrijgbare accessoires

Er zijn voor de M&M Cage-Lights een aantal handige accessoires. In principe heeft elke LED verlichting armatuur zijn eigen voeding (driver in de vorm van een adapter) maar kan uiteindelijk nu ok geleverd worden zonder adapter omdat je dan de LED verlichting armaturen kunt koppelen met elkaar indien nodig.

Adapter (driver/voeding)met een stroom van 1.5Ampere wat een vermogen kan dragen van maximaal 18Watt

AD1.5€9,- incl. btw

Adapter (driver/voeding)met een stroom van 3Ampere wat een vermogen kan dragen van maximaal 36Watt

AD3€9,- incl. btw

Adapter (driver/voeding)met een stroom van 5Ampere wat een vermogen kan dragen van maximaal 60Watt

AD5€18,- incl. btw

Adapter (driver/voeding)met een stroom van 10Ampere wat een vermogen kan dragen van maximaal 1200Watt

AD10€30,- incl. btw

Deze splitter kan gebruikt worden om de voeding te verdelen over twee lijnen.

CA001€8,- incl. btw

Deze verlengkabel kan worden gebruikt om de LED verlichting armaturen verder in de kooi of vlucht te plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende lengten;

CA0027,6 cm€6,- incl. btw
CA00316,5 cm€8,- incl. btw
CA00425,4 cm€15,- incl. btw
CA00545,7 cm€5,- incl. btw

Deze splitter is voor het door koppelen van de verlichting van kooi naar kooi.

CA006€8,- incl. btw

Montage clips met magneten om de verlichting tegen een metalen ondergrond te kunnen monteren.

MC001€5,- incl. btw

Deze dimmer/timer kan gebruikt worden om LED verlichting armaturen te kunnen schakelen tot een vermogen van 24Watt.

CT001€22,50 incl. btw

Deze afstand houder kan worden toegepast voor montage op een tralie of glaskooi.

MB001€18,- incl. btw

Jack-Set aansluit connectoren, hiermee kunnen losse draadverbindingen worden gemaakt met de bestaande bekabeling.

MC001€2,50 incl. btw

Deze montage set is voor de LED verlichting armaturen met de RVS bescherming (voor de kromsnavels).

MC002

M&M Cage-Light LED verlichting voor overige vogels en kweekverblijf.

Uiteraard is er een serie zonder de RVS bescherming aan de LED verlichting armaturen. Deze armaturen hebben dezelfde robuuste aluminium constructie als die van hierboven met dezelfde LED eigenschappen. Deze armaturen zijn bijzonder goed te gebruiken als verlichting in het kweekverblijf in het algemeen. Deze verlichting kan eenvoudig aan het plafond worden gemonteerd.

Ook zit bij deze LED verlichting armaturen een aansluitsnoer van 2 meter en een adapter.

De LED verlichting armaturen zonder de bescherming zijn geschikt voor zaadeters, fruiteters en insecteneters. Ook zijn ze uitermate geschikt voor overige dieren die in kooien en of vluchten/rennen worden gehouden of gekweekt, alsmede de algemene verlichting in het kweekverblijf.

De LED verlichting armaturen zijn er in drie verschillende maten, 26cm, 46cm en 61cm. Aan alle armaturen zit de zelfde lengte aansluitsnoer. De 61cm variant is prima te gebruiken als algemene verlichting in het kweekverblijf.

De inhoud van elke verpakking is uiteraard het LED verlichting armatuur met aansluitsnoer, de adapter en dubbele stekker.

Bovenstaande verpakkingsinhoud is handig bij het gebruik van een of twee lampen maar indien er meer achter elkaar worden geschakeld dan is dat niet handig om bij elke verpakking een adapter te hebben die je dan over houd. Hier wordt door de leverancier aan gewerkt zodat we het duurzaam en efficient kunnen verkopen en verpakken.