Onder object beveiliging verstaan we het beveiligen van een huis, schuur, dierenverblijf, voor- en of achtertuin. Allemaal zaken die we willen beschermen tegen indringers.

Alle object beveiliging van ELRO is hiervoor geschikt en kan door GreenBird-Systems voor u vakkundig worden geïnstalleerd.

AS90S beveiligingssysteem

Het AS90S beveiligingssysteem is het meest geavanceerde systeem van ELRO. Op dit systeem kunnen meerdere componenten worden gekoppeld. Dit systeem passen wij het meeste toe voor de dierenverblijven en woningen omdat dit ook het meest uit te breiden systeem is.

AS90S Home+ basissysteem€285,- incl. BTW
AS90PP Binnensensor (huisdier proof) €35,- incl. BTW
AS90MA Raam en of deursensor€22,50 incl. BTW
AS90VS Glasbreuksensor€25,- incl. BTW
AS90KEA Bedieningspaneel€42,50 incl. BTW
AS90RE Afstandbediening€20,- incl. BTW
AS90TA2 Alarmtags (2x per verpakking)€20,- incl. BTW
AS90SRA Binnensirene€42,50 incl. BTW
AS90SRB Buitensirene€95,- incl. BTW
AS90PL Plug-in schakelaar€32,50 incl. BTW
AS90SB Slimme lamp€34,95 incl. BTW
AS90CA Binnencamera€110,- incl. BTW
AS90CAB Buitencamera€110,- incl. BTW
Raamsticker (3x per verpakking)€6,- incl. BTW
Vraag altijd naar een persoonlijk prijs aanbod, dat kan schelen!

Het AS90S Home+ basis systeem bestaat uit de WiFi module, huisdier proof binnensensor, 3 x raam/deurcontacten, afstandbediening en bedieningspaneel.

Het hart van het systeem is de WiFi module waarop alle componenten worden gekoppeld.

Met het AS90KEA bedieningspaneel kunt u het alarm activeren of deactiveren. Dit doet u met een door u te bepalen pincode.

De ramen en deuren kunt u beveiligen met de AS90MA raam en deur contacten van ELRO. Deze zijn betrouwbaar en u kunt er meerdere op de modem koppelen.

In de binnenruimtes kunt u gebruik maken van AS90PP sensoren die bij beweging het basisstation alarmeren zodat deze een eigen signaal kan afgeven.

Op afstand is dit systeem ook te bedienen. Met de AS90RE sleutelhanger kunt u het systeem net als met het bedieningspaneel doet, activeren en of deactiveren.

De AS90VS glasbreuksensor is een aanvulling op de raam en deursensoren. Deze kan in combinatie gebruikt worden toegepast als er bv grotere ruiten Geb ruikt zijn waarbij na breuk er iemand door heen kan komen en zo niet het raam of deurcontact hoeft te verbreken.

De AS90PL Plug-In schakelaar is een stopcontact wat je kunt toepassen in een ander stopcontact en kunt koppelen aan het alarm systeem. Deze schakelaar kan bv een lamp old inschakelen bij onraad.

De AS90TA2 alarm tags zijn bedoeld om meerdere personen toegang te verlenen tot het object zonder dat ze de pincode hoeven in te voeren op het bedieningspaneel, denk hierbij aan werknemers, kinderen en of andere gezinsleden en of personen van belang.

Om de indringer duidelijk te make dat hij niet welkom is, hebben we voor het AS90 alarm systeem ook een binnen en een buitensirene. Deze AS90SRA binnensirene is gekoppeld met het systeem en gaat af zodra deze wordt aangestuurd door het basis station.

De AS90SRB buitensirene geeft een luid signaal als deze wordt aangestuurd door het basis station. Dit zorgt er niet alleen voor dat de indringer wordt gewezen op het feit dat hij niet welkom is maar dat ook de naaste omgeving hiervan op de hoogte wordt gesteld.

Om beelden van de indringer te kunnen vastleggen en ook geluiden te kunnen waarnemen hebben we de AS90CA binnencamera. Deze camera is overal te positioneren in de woning of dierenverblijf en deze is gekoppeld aan het alarm systeem. Deze camera neemt op indien het alarm wordt geactiveerd maar ook met de app zijn de live beelden gewoon te bekijken. Het heeft dus een dubbele functie.

Om buiten de boel te kunnen filmen hebben we de AS90CAB camera die opneemt op het moment dat het alarm wordt geactiveerd maar ook bij deze camera kan je ook via de app de live beelden bekijken. Ook hier weer een dubbele functionaliteit.

De AS90SB slimme lamp kan ook op het systeem worden gekoppeld. Deze reageert dan indien het alarm wordt geactiveerd.

Om mensen bewust te maken dat u een alarm systeem heeft kunt u deze raamstickers gebruiken. Ze zitten per 3 verpakt.