Wat en wie is GreenBird-Systems?

Wij van GreenBird-Systems geloven dat we duurzaam kunnen verwarmen, verlichten, luchtzuiveren en beveiligen van dieren en vogelverblijven tegen een acceptabele prijs!

Duurzaam hoeft immers niet duur te zijn! Het kan betaalbaar en zonder al te veel te hoeven veranderen en in combinatie met uw bestaande installatie of situatie!

Wij bieden de producten als losse producten aan maar kunnen het ook indien gewenst tegen een gering bedrag bij u installeren. Wij vinden het wel belangrijk dat u voorzien wordt van het juiste advies en productadvies en dat bieden wij u gratis aan zonder verplichtingen. Ook een offerte bieden wij kosteloos en vrijblijvend aan.

U heeft tevens op de installatie 6 maanden garantie naast de 2 jaar op de producten. Wij bieden u altijd service en u kunt ons altijd benaderen via de telefoon, mail of chat. Nazorg en periodieke controles op de geplaatste producten is ook altijd mogelijk. Dit kan tegen een gering bedrag worden uitgevoerd, net als onderhoud aan uw auto b.v..

Wij vinden het belangrijk om met u mee te denken. Daarom willen wij graag samen met u, uw wensen bespreken en uitvoeren!

We hebben een aantal algemene koppen waar u vind wat wij belangrijk vinden en het hoe en waarom van verschillende producten. In de bovenste balk vind u de product specifieke koppen waarbij de producten worden toegelicht.

Verkoop van de producten en of diensten gaat via de mail. U kunt dan laten weten in welk product u geïnteresseerd bent en hoeveel u er van wenst te bestellen. Hierna nemen wij contact met u op voor de verdere afhandeling. Wij bieden u altijd de goedkoopste prijs, elders goedkoper gezien laat het even weten.

Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Aico Hondman

Eigenaar GreenBird-Systems

Onderdeel Meu Mundo Group.

Wat is nu belangrijk…

Wij, net als u, hechten veel waarde aan het welzijn en gezondheid van onze kostbare vogels en dieren! U heeft er veel tijd, moeite, geld en liefde in gestoken om te komen waar u nu staat, om het vogel- en of dierenbestand te kweken wat u nu heeft!

Vanuit elke kwekers optiek is zijn of haar kweekwijze, huisvesting en binnenklimaat beheersing de beste en dat respecteren wij als geen ander! Het enige wat ik u nu kan meegeven is dat u het nog beter kunt doen dan dat u dit al deed! En dat ook nog eens duurzaam en betaalbaar!

De techniek staat niet stil en decennia lang heeft er zich een forse ontwikkeling gedaan in verwarmen, verlichten, lucht zuiveren en beveiligen van woningen en dierenverblijven. We staan nu in een tijdperk dat we de techniek goed onder de knie hebben met het oog voor duurzame oplossingen en respect voor natuur en milieu!

We willen bijdragen aan het distribueren en installeren van deze producten aan klanten in heel Nederland om er zo ook voor te zorgen dat we b.v. het ideale energielabel gaan krijgen op onze woning en ons dierenverblijf optimaal kunnen maken. We denken mee in ontwikkeling en toepassing om er zo voor te zorgen dat we een groene en gezonde wereld behouden voor nog vele generaties die gaan komen. Daarnaast spelen wij in op de mogelijkheden van alternatieve energie opwekkingen zoals zon- en wind energie!

Wij van GreenBird Systems kunnen ons goed vinden in de hedendaagse infrarood-, LED verlichting- en luchtzuivering technieken alsmede een goede object beveiligingen die voorhanden zijn. Wij kunnen een op maat gemaakte duurzame oplossing bieden in het vormen van een optimaal binnenklimaat en beveiliging van uw vogelverblijf maar ook voor uw woning. Wij hebben voor elke portemonnee een oplossing!

Met acceptabele technische wijzigingen kunnen wij een betaalbare optimalisatie voor u realiseren van uw kweekverblijf of zelfs uw woning. Er zijn geen dure en grote verbouwingen nodig voor deze optimalisatie.

Wij zijn geen webshop en willen niet zomaar de producten als losse componenten zomaar verkopen en de klant aan zijn lot overlaten. Wij vinden een advies gesprek vooraf altijd het beste omdat er zo de gewilde wisselwerking plaats vind van vraag en antwoord wat uiteindelijk zal leiden tot een op maat gemaakte oplossing voor u!

We bieden een totaaloplossing voor u maar een deeloplossing, alleen infrarood, verlichting of luchtzuivering, is natuurlijk ook altijd goed. We kunnen altijd rekening houden met uw gewilde wijzigingen op de lange termijn in uw vogelverblijf wanneer u dat nodig acht.

In de menubalk bovenaan onze site vind u de hoofdonderwerpen van ons bedrijf. Hierin kunt u lezen wat de hoofdonderwerpen inhouden en wat we u hierin kunnen bieden.

Mocht u meer informatie over een van de hoofdonderwerpen willen hebben dat staat onderaan elke pagina hoe u contact kunt leggen met ons. De mail wordt altijd binnen 24 uur beantwoord en telefoontjes altijd direct. Ook kunt u ons vinden in diverse vakbladen en verenigingsbulletins. Ook zullen wij in de nabije toekomst op diverse markten en shows aanwezig zijn.

Zelf zijn wij aangesloten bij de NBvV, WAS (Werkgroep Amerikaanse Sijzen) en ……….