PR802UV luchtbevochtiger zwart€119,- incl. btw
PR802UV luchtbevochtiger zilver€119,- incl. btw
Vraag altijd naar een persoonlijk prijs aanbod, dat kan schelen!

Altijd de juiste luchtvochtigheid met de Progenion PR-802UV
De Progenion PR-802UV is een compacte design luchtbevochtiger speciaal ontworpen om de lucht te bevochtigen, neutraliseren en te ioniseren in vrijwel elke ruimte circa 55m² / 140m³. Naast het bevochtigen van de lucht beschikt deze luchtbevochtiger over een apart vakje waarin het mogelijk
is om uw favoriete geur toe te voegen. Tevens is de luchtbevochtiger voorzien van een waterfilter voor het filteren van het kalk uit het water.

De luchtbevochtiger is voorzien van vele functies zoals een hygrostaatfunctie met een apart inschakelbare warme en koude verneveling en.
Een ionisator en een speciale bacterie dodende UV-C LED.

Ionisatie
De Progenion luchtbevochtiger PR-802UV beschikt over apart in en uitschakelbare ionisator. De ionisator produceert negatieve ionen ook wel luchtvitamines genoemd. Dankzij de ionisatie hechten negatieve ionen zich aan stofdeeltjes en micro-organismen. Ook neutraliseren deze negatieve ionen bacteriën en virussen uit de lucht. Dankzij het ionisatie proces is de lucht schoner en vermindert u klachten zoals hooikoorts, astma en hoofdpijn.

Neutraliseer virussen en bacteriën met de UV-C 254nm functie
Naast de ionisatie techniek beschikt de Progenion PR-802UV ook over een LED UV-C lamp.
De LED UV-C lamp neutraliseert de nevel die in de lucht wordt verspreid. Dit maakt de PR-802UV uitermate geschikt voor het bevochtigen van ruimtes voor mensen met allergische en astmatische aandoeningen.

Bereik altijd automatisch de juiste luchtvochtigheid met de instelbare hygrostaat.
De met ingebouwde hygrostaat kiest u zelf de gewenste luchtvochtigheid. Wanneer de juiste luchtvochtigheid is bereikt stop de luchtbevochtiger automatisch met het bevochtigen van de lucht.
Zo bereikt u niet alleen altijd de juiste luchtvochtigheid maar werkt de luchtbevochtiger ook nog eens energiezuinig. De luchtvochtigheidsgraad is instelbaar van 40% tot 80% luchtvochtigheid.

Gratis Kalkfilter
In sommige regio’s is het water erg hard daarom hebben wij er standaard een gratis vervangbaar kalkfilter in de machine geplaatst. Dit kalkfilter dient wanneer het water te hard is gemiddeld om de twee maanden vervangen te worden. Uiteraard kunt u de machine ook zonder kalkfilter gebruiken en er zelf onthard water in doen. Een los kalkfilter kost € 8.95 per stuk en is te bestellen GreenBird-Systems. Wanneer drinkwater voorzien is van een kalkfilter installatie is er uiteraard geen kalkfilter meer nodig in de machine.

Specificaties

 • Waterreservoir inhoud 5 liter
 • Ultrasone verneveling koud en warm
 • Warme verneveling verwarmt tot ca. 65 graden zorgt voor een aangename verneveling en neutraliseert bacteriën en virussen
 • Bevochtigingscapaciteit min. 120 ml/h – max.480 ml/h
 • Digitale instelbare hygrostaat meet de actuele en regelt de gewenste vochtigheidsgraad
 • Luchtvochtigheid instelbaar tussen 40 en 80%
 • Neutralisatie van lucht en nevel door de LED UVC-lamp
 • Ionisator capaciteit > 1.000.000 negatieve ionen / cm³
 • Actief zuurstof < 0,03 ppm
 • Geluidsarme werking < 26dB(A)
 • Gewicht: 2,95 kg
 • Energieverbruik slechts 25 Watt voor koude nevel – 105 Watt voor warme nevel
 • Stroomaansluiting 220 – 240V, 50 / 60Hz
 • Memoryfunctie – onthoud de laatst ingestelde stand na uitschakeling.
 • Afstandbediening.
 • Timerfunctie maximaal 10 uur
 • Waterfilter voor waterontharding
 • Automatische uitschakeling en signaal bij leeg waterreservoir
 • Afmetingen product 17 x 24 x 37,1 cm
 • Incl. gratis kalkfilter


ProGenion PR110UV luchtbevochtiger

PR110UV luchtbevochtiger€99,- incl. btw
Vraag altijd naar een persoonlijk prijs aanbod, dat kan schelen!Progenion Anti bacteriële Ultrasone Luchtbevochtiger PR-110UV

De PR110UV is een Ultrasone luchtbevochtiger en is uitgevoerd in een witte met zilveren kleur. De luchtbevochtiger beschikt over een instelbare hygrometer, timerfunctie, UV en ionisatie. De perfecte samenwerking tussen de UV en ionisatie zorgen voor de desinfectie van het water en lucht. Tevens zorgt de ionisator voor de toevoeging van negatieve ionen in de lucht welke fijnstof doet neerslaan en een positief effect hebben op uw gezondheid. De Progenion luchtbevochtiger PR-110UV is zeer geschikt voor in droge ruimtes met bijvoorbeeld vloerverwarming of ruimtes met houten vloeren. Maar ook voor in nieuwe woningen waar ruimtes vaak erg geïsoleerd zijn is deze luchtbevochtiger ideaal. Met een verbruik van slechts 25 watt is de luchtbevochtiger zeer energie zuinig in gebruik en is geschikt voor ruimtes tot maximaal 55 m²

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 765-progenion-luchtbevochiger-pr110uv.jpeg

De luchtbevochtiger is gemakkelijk vanaf boven te vullen.

De PR-110UV valt op door een nieuw watersysteem welke het mogelijk maakt om de luchtbevochtiger vanaf boven te vullen. Haal eenvoudig het deksel van het waterreservoir en vul de luchtbevochtiger met een kan of fles water. Het is ook mogelijk om het waterreservoir in zijn geheel te verwijderen en onder de kraan te vullen. Het waterreservoir is te vullen met maximaal 5 liter water.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 771-luchtbevochtiger-bovenaf-vullen.jpeg

Een lichtgewicht luchtbevochtiger met een compact formaat.

De behuizing van de luchtbevochtiger is gemaakt van lichtgewicht materiaal en heeft een
compacte rechte vormgeving waardoor de luchtbevochtiger gemakkelijk te plaatsen is op een vensterbank, kast of tafel.

Instellen met soft-touch tiptoetsen of afstandsbediening

De PR-110UV kunt u gemakkelijk bedienen via de soft-touch tiptoetsen aan de voorzijde van de luchtbevochtiger. Zo kunt u gemakkelijk de hygrostaat instellen voor de gewenste luchtvochtigheid maar ook de gewenste hoeveelheid vocht. Ook de UV en Ionisator zijn in en uit te schakelen. Daarnaast beschikt de luchtbevochtiger over een timer welke u kunt inschakelen zodat de bevochtiger nog enkele uren functioneert voordat hij zichzelf uitschakelt. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u ook al deze functies bedienen. De batterij van afstandsbediening is uiteraard inbegrepen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is hygrostaat-instellen.jpeg

Aromatiseren van de lucht

Naast het bevochtigen van de lucht beschikt deze luchtbevochtiger over een apart vakje welke u kunt vullen met uw favoriete aromatische of etherische oliën. Open eenvoudig het vakje door het naar buiten te trekken en vul het sponsje met uw favoriete geur zoals bijvoorbeeld lavendel of eucalyptus. Wanneer u de luchtbevochtiger inschakelt zorgt komt de geur automatisch in de lucht en vocht stroming terecht en verspreidt de geur direct in de ruimte. Zo kunt u genieten van uw favoriete geur.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 770-luchtbevochtiger-aromaverdamper.jpeg

Wat zijn de voordelen;

• Luchtbevochtiger UV-C & ionisator
• Geschikt voor grotere ruimtes tot ca. 55m²/140m³
• Hoogwaardige ionisatie & UV-C
• Energiezuinig
• Instelbare hygrostaat
• Timer
• Geruisloze werking

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 768-luchtbevochtiger-uv-ionisatie-droge-lucht-1.jpeg