De infrarood panelen kunnen bedient worden met een scala aan regelaars van SunDirect.

De regelaars van SunDirect zijn er in uitgebreide als simpele uitvoeringen. Voor in het vogelverblijf en in de woning willen we wel adviseren om een regelaar toe te passen om zo efficient het paneel of meerdere panelen te bedienen. Er kunnen meerdere panelen op een regelaar worden aangesloten maar u kunt ook verschillende regelaars in verschillende ruimten toepassen. Deze kunnen dan individueel een of meerdere panelen aansturen in deze ruimte.

Met een regelaar kunt u, net als met uw conventionele cv ketel, de ruimte en of meerdere ruimten op temperatuur regelen. De nieuwe generatie aan regelaars zijn uitgevoerd met verschillende features om het u gemakkelijk en comfortabel bedienbaar te maken. Hieronder vind u de voordelen van deze regelaars;

Naast de regelaars van SunDirect hebben wij ook nog de regelaars van Salus Controls.

De regelaars van Salus Controls zijn net zo geavanceerd als de regelaars van SunDirect en hebben nagenoeg dezelfde eigenschappen. Ook hier is een ruime keuze aan regelaars te verkrijgen.

De regelaars uit de RT serie zijn nagenoeg allemaal met elkaar te koppelen zodat u op een zo optimaal mogelijke manier uw producten kunt aansturen.